TeniszAkadémia Óbudán!

 

 

Köszönjük, hogy a SWAN 2000 Tenisz Akadémiát választotta gyermekének teniszoktatására.

 

Az Akadémia vezetője Pelyhe Róbert. A londoni központú Lawn Tennis Association (LTA) által akkreditált teniszedzői képesítéssel rendelkezem. A teniszoktatást londoni mintára alapozom, ahol a szakmát tanultam.

 

Mit jelent ez pontosan a gyermekére nézve?

 

Azt, hogy gyermeke a leghatékonyabb tanulási módszerben részesül, s a gyermek legmegfelelőbb ütőket, labdákat, pályát, teniszhálót és egyéb segédeszközöket, felszereléseket veheti igénybe, s korosztályának megfelelő csoportban tanulhat. Emellett természetesen egyéni oktatásra is van lehetőség.

 

A SWAN 2000 Tenisz Akadémia célja, hogy gyermeke már rövid idő alatt (1-2 hónap) megtanulja a kellő ütőhasználatot, fogásokat, lendítéseket, ütéstípusokat és labdavezetési és irányítási módszereket. Emellett az iskola célja, hogy a gyermek közösségben sajátítsa el a tenisz alapjait, megismerje a tenisz szakkifejezéseit, versenyszellemet neveljen belé és rutinszerűen tudjon társaival teniszezni.

 

A tenisz örömet, szórakozást nyújt, ehhez kitartó gyermekre és rendszeres edzésprogramra van szükség, melyet iskolánk biztosít számára.

 

Készek vagyunk hosszú távon is törődni minden gyermekkel, aki komolyabban, versenyzői szinten szeretné elsajátítani a tenisz csínját-bínját. Mivel az iskola alapítójaként nemcsak hazai, hanem angliai tapasztalatokkal is rendelkezem, ezért kész vagyok gyermekét akár wimbledoni mérkőzésekre is felkészíteni.

 

Ehhez a SWAN 2000 Tenisz Akadémia jó felkészülést nyújt és hatékony programmal vár minden kedves fiatalt.

 

Végezetül az 1-2. hónapban elsajátítható tananyagról:

 

ˇ          ütőhasználat: fogások és lendítések

ˇ          labdavezetés kézzel és ütővel

ˇ          teniszpálya orientáció

ˇ          készenléti alapállás

ˇ          kar és csukló használata

ˇ          lábtechnika

ˇ          ütéstípusok: tenyeres és fonák ütések

ˇ          ütőkivezetés

ˇ          kéz-szem koordináció

ˇ          labdatartás

ˇ          felkészülés egy hosszabb labdamenetre

 

 

Mindenkinek jó szórakozást kíván az Akadémia vezetője:

 

Pelyhe Róbert